Mygelsäsongen 2021

Bästa codexare, 

 

Mygelsäsongen är här och det innebär att det är senast nu som var och en bör fundera på vad man vill göra för klubben under kommande verksamhetsår. För att informera våra kära medlemmar om föreningens verksamhetsposter har styrelsen och funktionärerna fört SoMe-kampanj på Instagram under de senaste veckorna. Ifall ni inte gör det redan, rekommenderar jag varmt att alla följer @juristklubbencodex på Instagram senast nu!

Från och med fredagen den 29 oktober hade gemene codexare möjlighet att anmäla sitt intresse för styrelse- och funktionärsposter. Mer information om hur intresseanmälningar och nomineringar ska göras hittar ni nedan och i mailet som ordförande Ville Wallgren skickat till infolistan den 22.10. Valmötet kommer att äga rum den 30.11 klockan 19 på klubben.

 

Mera information om posterna som gemene codexare kan söka till hittar ni här.

 

För att underlätta och försnabba processen under valmötet ombeds klubbens medlemmar att anmäla sitt intresse för att sitta med i klubbens utskott via Google Forms bakom följande länk: 

Anmälningar kan göras via länken från och med fredag 29.10 fram till tisdag 23.11.

Medlemmar av styrelsen 2022kan nomineras genom ifyllande av en nomineringssedel som sätts upp i valhörnan på anslagstavlan i köket på klubben. Valhörnan kommer att öppnas i traditionsenlig ordning fredag 29.10 på gamylsitsens efterfest, och nomineringar till styrelsen tas emot fram tills tisdagen 23.11 kl 12.00.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *