AI – juristens ersättare eller högra hand?

En viktig och uppskattad tradition på Juristklubben Codex rf är det årligen anordnade seminariet som behandlar ett aktuellt juridiskt tema. I takt med teknologins framsteg och dess allt snabbare utveckling står vi jurister vid ett vägskäl. AI utmanar vår professionella vardag men presenterar oss även nya möjligheter. En central fråga är hur vi kan dra nytta av AI för att stärka våra positioner och skapa värde i framtiden samtidigt som vi anpassar oss till ökad interaktion med olika AI-system.

I år är temat för Codex seminarium ”AI – juristens ersättare eller högra hand?”. Seminariet bjuder på insiktsfulla anföranden av ledande experter inom det högaktuella ämnesområdet varmed deltagarna får en övergripande bild av nuläget och hur den framtida juridiken formas av AI. Vänligen se seminariets program nedan för mera information.

Anmäl er via länken nedan och styr era steg mot Codex klubblokal på fredag 3.11 för ta del av ett enastående seminarium i ren Codexanda!

Anmäl dig här!

Hoppas vi ses!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Kommande händelser
  • Spader A:s årsfest december 2, 2023
  • Tennis med Tennisklubben december 3, 2023
  • Hip Hop-dans december 4, 2023
© Juristklubben Codex rf