Är du intresserad av att studera juridik på juridiska fakulteten vid Helsingfors universitet? Skulle du vilja höra mer om olika karriärmöjligheter inom juridik?

Codex informationstillfälle för inträdessökande är till för alla som är intresserade av att höra mer om juridikstudier vid Helsingfors universitet. Under informationstillfället för du utöver studierna i juridik höra om ”jurstuddars” vardag, inträdesförfarandet samt Codex prepkursverksamhet. I slutet av tillfället ordnar vi även en paneldiskussion där yrkesverksamma jurister berättar om deras karriärsstigar. Informationstillfället är avgiftsfritt.

Informationstillfället ordnas lördagen 26.2 kl.12:00 i Codex klubblokal på Albertsgatan 29 B. Anmälan till informationstillfället sker genom att skicka e-post till rekry@codex.fi. Sista dagen för anmälning är 24.2.

På kvällen ordnar vi även den traditionsenliga Vill du bli jurist?–middagen. Middagen ordnas i Codex klubblokal kl.19. Priset för middagen är 10 €. Ta med din kompis och tillbringa kvällen med codexare för att få ta del av äkta Codexanda!

Anmälan till middagen sker via anmälningsblanketten som hittas genom att klicka här. Lönar sig att vara snabb – platserna är begränsade!

Vi ser framemot att ses på Codex!

© Juristklubben Codex rf